0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Succesvolle outsourcing van hygiëne met MEIKO

Vaatwerk hoeft niet afgewassen te worden waar gegeten wordt

Personeel en technische voorzieningen in de spoelkeuken van restaurants, bars, hotels of congrescentra horen natuurlijk tot de kerncompetenties van de gastronomie – maar toch ook weer niet. Dat is de reden waarom CleanMark Solutions Pte Ltd. in Singapore deze dienstverlening aanbiedt.

Klanten van CleanMark pakken hun gebruikte servies in blauwe kisten in en leveren deze af bij de afwasprofessional. Angeline Ang, bedrijfsleidster van deze onderneming in Singapore, gebruikt uitsluitend vaatwasmachines van MEIKO: „Wij gebruiken de M-iQ im, een machine die ook bij de cateraars van grote luchtvaartmaatschappijen als de beste in zijn klasse geldt“. Met de M-iQ bandmachines worden dagelijks ongeveer 100.000 stuks vaatwerk gereinigd. „Wij zijn momenteel bezig de capaciteit op te bouwen om onze prestaties met 100% te verhogen“, verklaart ze de recente aankoop van nog een M-iQ bandmachine.

Volgens Angeline Ang stijgt de vraag naar outsource-mogelijkheden voor het reinigen van servies pijlsnel. „In piektijden ontbreekt het aan personeel en techniek, waardoor zelfs hotels en congrescentra graag teruggrijpen op de hygiëne-infrastructuur van CleanMark Solutions en MEIKO. Kleine en middelgrote restaurants concentreren zich liever op de gasten en niet op de vuile vaat, en vertrouwen daarom eveneens op ons“.

Voor islamitische klanten heeft CleanMark Solutions ook een gebruiksklare oplossing. In de onderneming bestaat een eigen afdeling met vaatwasmachines waarin het servies uitsluitend halal wordt gespoeld. Angeline Ang is ervan overtuigd dat ze de juiste weg heeft ingeslagen en haar succes bewijst dat: „Ik denk dat vooroplopen betekent dat niet de prijs de beslissende factor is. Wij hebben besloten om onze klanten te overtuigen met innovatieve kracht en snelheid“.