0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Catering

Bandmachines en voedselrestenverwerkingsunits voor de Northwest University

Wij hebben voor de vaatwassystemen van MEIKO gekozen vanwege de uitstekende wasresultaten, de besparing op arbeidstijd en de kostenbesparende voordelen.

NWU Page Hero

Chang’an, of South Campus, is een van de twee campussen binnen de Northwest University die 22 scholen en afdelingen omvat, plus een academische opleiding. De NWU telt ongeveer 2.500 faculteitsleden plus personeel. De studentenpopulatie omvat ruim 23.000 met 7.000 afgestudeerden. Er studeren ongeveer 700 internationale studenten aan de NWU omdat de universiteit veel belang hecht aan internationale uitwisseling. In Xi’an, een historische hoofdstad van China en het beginpunt van de beroemde zijderoute, zijn ook het terracottaleger en het ruimtevaartprogramma van China te vinden.

Op de eerste verdieping van het cateringgebouw bevindt zich de personeels- en studentenkantine voor 3000 personen; op de tweede verdieping is een kantine met locale delicatessen voor ongeveer 2000 personen en op de derde en vierde verdieping zijn restaurants voor 1000 personen.

Voordat de nieuwe vaatwasmachines werden geïnstalleerd door MEIKO Wash-Up Technologies Ltd. uit Zhongshan, provincie Guangdong, gebruikte de Chang’an campus traditionele methodes voor reiniging en desinfectie van bestek en borden en werd de afvoer van etensresten handmatig uitgevoerd. Het oude systeem functioneerde met een grote reservevoorraad borden en bestek en men gebruikte ontsmetters voor de desinfectie van het bestek. Wij hebben voor de vaatwassystemen van MEIKO gekozen vanwege de uitstekende wasresultaten, de besparing op arbeidstijd en de kostenbesparende voordelen.

MEIKO Wash-Up Technologies leverde een geïntegreerde oplossing voor vaatwassen en de verwerking van voedselresten. Bedrijfskosten en arbeidstijd zijn beide gereduceerd, evenals de enorme reservevoorraad borden en bestek.

De voorzieningen op de eerste en tweede verdieping omvatten de MEIKO B690VAP-CSS-Top bandmachines met snarentransport en de AZP 80 voedselrestenverwerkingsunit met opvanggoot, voor een wascapaciteit tot maximaal 7.000 borden per uur. Etensresten worden in de opvanggoot geschraapt en naar de AZP geleid. De AZP reduceert het volume van de etensresten tot meer dan 80 procent, wat een aanzienlijke besparing oplevert in arbeidstijd, transport en opslag. Op de derde en vierde verdieping worden MEIKO B190P bandmachines gebruikt met een doorvoer van maximaal 2000 borden per uur.

Het CSS-Top systeem helpt op doeltreffende wijze het gebruik van chemicaliën met 80% te reduceren. Bovendien verhoogt de combinatie met de CSS-Top de doorvoer met ongeveer 20%, wat een verdere besparing oplevert in energie- en waterverbruik.