0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Toonaangevende school in Ascot gaat bij het afwassen voor MEIKO

Een nieuw M-iQ vaatwassysteem voor LVS school

LVS Ascot is een non-selectieve, onafhankelijke school en internaat met gemengd onderwijs en meer dan 800 leerlingen tussen de 4 en 18 jaar.

Sodexo verzorgt veel van de belangrijke diensten van de school, zoals catering, schoonmaak en commercieel verhuur. Jim Gavin is Sodexo Group manager bij LVS en hij legt uit waarom de school heeft gekozen voor een MEIKO M-iQ vaatwassysteem.
“Onze vorige vaatwasmachine voldeed niet aan onze verwachtingen. Deze moest al na iets meer dan zeven jaar worden vervangen, omdat we constant te maken hadden met betrouwbaarheidsproblemen.

“Reserveonderdelen waren duur en kwamen soms zeer laat aan. We hebben een keer een week op een onderdeel moeten wachten, waardoor we wegwerpartikelen moesten gebruiken voor onze catering. Ik moet zeggen dat de situatie zo slecht werd wat betreft betrouwbaarheid en beschikbaarheid van reserveonderdelen, dat we voor de zekerheid een voorraad wegwerpartikelen gereed moesten houden.” LVS Ascot vroeg offertes aan om te kunnen beoordelen “wat het beste aanbod was,” vervolgt Jim Gavin.

“We hebben de omgang met MEIKO als zeer prettig ervaren."

“Hun regionale salesmanager Martin Pinder was van begin af aan erg attent en heeft ons heel goed geadviseerd. Zo stelde hij voor om een langere machine te gebruiken ter ondersteuning van het drogen van de dienbladen en het vaatwerk. Als onderdeel van de offertes hebben we een aantal Sodexo-cateraars opgezocht om hun mening over verschillende producenten van vaatwasmachines te horen, en MEIKO kwam als beste uit de bus."

"Met name Sodexo’s team van de school in Eton gaf MEIKO een prima referentie, vooral wat betreft de aftersales-support.”

De installatie van het nieuwe vaatwassysteem zou tijdens de paasvakantie van twee weken plaatsvinden. De werkzaamheden hielden onder meer in, dat het oude vaatwassysteem moest worden verwijderd en dat er een nieuwe vloer in de keuken en spoelkeuken moest worden gelegd. Daarom moest alle keukenapparatuur tijdelijk worden weggehaald.

“We moesten er zeker van zijn dat dit project door MEIKO op tijd zou worden afgesloten,” vertelt Jim Gavin. “Martin en het projectmanagementteam van MEIKO hadden veel oog voor details en werkten goed samen met de andere aannemers die ter plaatse bezig waren. Het project startte op 26 maart en was bijtijds op 6 april klaar. Mijn ervaring is dat MEIKO zeer klantgericht werkt. MEIKO is zeer hulpvaardig en ik vertrouw er volledig op dat onze samenwerking blijft voortbestaan."

MEIKO’s vaatwassysteem is compleet met een vijfjarige garantie voor onderdelen en werking geleverd, inclusief gepland onderhoud en noodhulp bij uitval. “Dat was de zekerheid die we zochten,” voegt Jim Gavin toe, “We hebben één prijs betaald en hoeven ons vijf jaar lang geen zorgen te maken.”