0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Catering

ISS O2

Hoge kwaliteit en grote besparingen waren van groot belang voor O2

ISS O2 op Slough

Dankzij de MEIKO-oplossing heb ik de verbeterde efficiëntie en productiviteit die ik verwachtte.

ISS levert 'total facility managament' aan het hoofdkantoor van O2 UK, een toonaangevend bedrijf in digitale communicatie. De vestiging op de Bath Road, Slough biedt ruimte aan maximaal 2500 personeelsleden. De services die ISS verzorgt omvatten catering, gebouw- en terreinonderhoud en schoonmaak.

"ISS heeft dan ook een zeer grondig inkoopproces voor de vervanging van onze vaatwasmachine,' verklaart de algemeen manager van ISS Food and Hospitality, Richard Bond. De vorige machine (van een andere fabrikant) was na zes jaar al onbetrouwbaar geworden en viel steeds vaker uit, voornamelijk door oliebesmetting van het warmtepompsysteem."

"In totaal hebben we vier offertes van verschillende leveranciers ontvangen en vergeleken. Wij verzorgen ongeveer 1000 couverts tijdens de lunchuren en dit viel samen met de overstap naar een nieuwe leverancier van keukenapparatuur, Airedale Technical Services. Zij waren het die MEIKO aanraadden. De andere drie offertes waren ook voor apparatuur van Duitse makelij."

"Elke leverancier interpreteerde de taak anders, maar het belangrijkste criterium was het leveren van een verbeterde capaciteit met minimaal verbruik van energie, chemicaliën en water."

"MEIKO demonstreerde dat hun machine in alle opzichten gelijkwaardig was aan elk van de andere suggesties, al dan niet beter."

"MEIKO demonstreerde dat hun machine, een UPster K M280-korftransportmachine, in alle opzichten gelijkwaardig was aan elk van de andere suggesties, al dan niet beter. Het probleem was dat ik niet bekend was met MEIKO en de kwaliteit van hun machines. Toevallig is het hoofdkantoor van MEIKO UK in de buurt, dus ik ging daar langs om een beeld te krijgen van de kwaliteit van de machines. Die bleek veel beter dan ik had gedacht."

"Met de MEIKO-oplossing kreeg ik ook de verbeterde efficiëntie en productiviteit die ik had verwacht. Bovendien kostte het £10.000 minder dan de goedkoopste optie van de andere offertes. Zes maanden nadat we op zoek waren gegaan naar een nieuw systeem tekenden we bij MEIKO.

"Ik was zeer onder de indruk van de technische services en de projectbeheerondersteuning die met de vaatwasinstallatie werden geleverd. Lee Slater, projectbeheerder voor Airedale, werkte nauw samen met MEIKO Technical Services. Samen hebben ze de locatie uitgebreid onderzocht. Bij het binnentreden van het gebouw en op de route naar de uiteindelijke bestemming zagen ze niets over het hoofd. Hierdoor verliep de installatie heel vlot en gemakkelijk, omdat ze bij aanvang de tijd hadden genomen om er goed naar te kijken."