0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Stowe School, Buckingham

“MEIKO biedt een betrouwbare, professionele service.”

De scholieren van de Stowe School worden Stoiker genoemd en genieten van een fantastische omgeving.

De Stowe School omvat het Stowe House en gebouwen van Stowe die ongeveer 200 hectare in beslag nemen. Het is een perceel van historisch en architectonisch belang, dat zich temidden van de wereldberoemde Landscape Gardens met een oppervlakte van 880 hectare bevindt.

De Stowe School is een onafhankelijk, gemeenschappelijk internaat, dat circa 800 leerlingen in de leeftijd van 13 tot 18 jaar onderdak biedt. Bovendien heeft ze ongeveer 500 fulltimers en parttimers in dienst.

De Landscape Gardens worden door de National Trust beheerd en trekken jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers. Zowel in de schoolvakanties als tijdens schooltijden worden in het Stowe House rondleidingen gegeven.

Het Stowe House is een Grade I-bouwwerk, dus een bouwwerk van buitengewone betekenis dat op de monumentenlijst is geplaatst. Over een lengte van 150 meter vindt u er een reeks paradekamers en aan het einde van de oostvleugel bevindt zich de schoolkantine met de eetzalen, de kantine, de keuken en zijvertrekken als de spoelkeuken.

Het kantinepersoneel bestaat uit ongeveer 45 medewerkers, die gemiddeld 12.250 maaltijden per week bereiden en uitserveren, wat neerkomt op 1.750 maaltijden per dag, verdeeld over drie ploegen: ontbijt, lunch en diner, en dat zeven dagen per week.
De kantine zorgt ook voor de maaltijden bij wedstrijden en wanneer de ouders op bezoek komen, en zorgt voor de maaltijden tijdens de meest uiteenlopende evenementen, inclusief bijeenkomsten van de schoolvereniging, bruiloften en evenementen die buiten het schooljaar plaatsvinden. www.stowe.co.uk 

 

...betrouwbare, professionele service

In 2019 werd de verouderde MEIKO bandtransportmachine, die het totale vaatwerk voor zijn rekening nam, vervangen door een vergelijkbare MEIKO bandtransportmachine en een nieuwe MEIKO doorschuifmachine met omgekeerde osmose-installatie voor de waterbehandeling. Vergeleken met de oude machine heeft de nieuwe bandtransportmachine minder ruimte nodig voor het uitladen, waardoor er ruimte is voor de doorschuifmachine die bestemd is voor glazen en bestek.

 

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

“Ik heb met MEIKO en andere fabrikanten van vaatwasmachines samengewerkt. MEIKO biedt een betrouwbare, professionele service. Ze houden zich aan hun woord en hun service is voortreffelijk. Deze kwaliteit mis ik bij enkele andere aanbieders.

Debbie Kelly-Greaves is het hoofd van de keuken van de Stowe School.

Glorieus in 15 jaar support
“De doorschuifmachine werd aangeschaft om glazen en bestek te laten stralen. Hij levert voortreffelijk werk.

MEIKO biedt 15 jaar support voor onderhoud en service. Hun monteurs zijn geweldig. Ze zijn altijd beleefd en weten precies wat ze moeten doen.

Bovendien zijn ze snel ter plaatse, gewoonlijk binnen 24 uur en nog dezelfde dag!”

De volgende machines van MEIKO zijn geplaatst:
M-iQ B-M74-V6-P6 – Deze machine heeft een transportband van 750 mm breed, waardoor een capaciteit mogelijk is van bijna 4.000 borden per uur, bij een contacttijd van 2 minuten conform DIN SPEC 10534. Zijdeuren die toegang bieden voor het reinigen kunnen al naar gelang de omstandigheden ter plekke naar boven of naar buiten worden geopend.

Premium doorschuifmachine met ActiveClean – uitgerust met AirConcept energieterugwinning, waardoor warmte en damp uit de machine en van de omgeving wordt afgevoerd en wordt hergebruikt voor het voorverwarmen van het koude aanvoerwater, wat weer leidt tot energiebesparing. Door de GiO omgekeerde osmose waterbehandeling zijn waterontharders overbodig geworden en worden glazen en bestek stralend schoon.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

punt2 AirConcept M-iQ
AirConcept

Warmteterugwinning om de luchtkwaliteit te verbeteren en efficient met de energie om te gaan