0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Brandweer Bobingen

10 tot 15% minder maskers nodig door gebruik van TopClean M

Stefan Arnold zag zijn werkplek op verschillende manieren vooruit gaan. De vrijwillige brandweer in Bobingen verhuisde in 2013 naar een mooie en functionele nieuwe kazerne.

Geruime tijd voor de verhuizing bezocht hij een informatiedag van de firma Dräger. Hier zag hij een reinigings- en desinfectieapparaat, de TopClean M. Dat apparaat staat nu in de werkplaats voor de ademhalingsapparatuur van de nieuwe kazerne. Stefan Arnold hoeft nu niet meer met desinfectiemiddelen te werken. "Er is hier wat werk voor nodig om alles aan te sluiten voor de schoonmaak. Maar het duurt maar een paar minuten om de overdrukinrichting dicht te schroeven, een bout in de middendrukaansluiting te steken en de manometer voor te bereiden. Dat is het waard.

Daarna hebben we razendsnel weer hygiënisch schoongemaakte apparatuur, klaar voor de volgende inzet." Daarmee zou Stefan Arnold al tevreden zijn. Maar er is nog een belangrijke rekensom: "Dankzij de TopClean M zijn onze maskers sneller weer klaar voor gebruik. We kunnen nu toe met 10 tot 15% minder maskers voor ons korps!"