0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Wikingerbäcker

Volle kracht vooruit met techniek van MEIKO!

De Wikingerbakkerijen stomen op richting succes. In nagenoeg elk filiaal kan de koffieliefhebber genieten van gastronomische vriendschap. „Als er nieuwe filialen in de regio bijkomen, of als bestaande filialen worden omgebouwd, zullen wij altijd een koffieconcept integreren,“ verklapt verkoopsleider René Stein, „dat is de toekomst van de bakkers. Wij hebben locaties met een gastronomie-aandeel tot wel 45%, en deze tendens is stijgende.“

De Auricher Wikingerbakkerijen zijn qua keuken- en vaatwastechniek goed uitgerust voor deze trend: in de filialen van deze Wikingerbakkerijen zorgen in totaal 38 spoelmachines – waarvan 18 kapspoelmachines met warmteterugwinning (DV 80.2) en 20 inbouwafwasautomaten van Meiko – voor glanzend schone en hygiënisch veilige reinigingsresultaten. Zeven jaar geleden werd de eerste kapspoelmachine geïnstalleerd, waarna er nog 17 volgden.

„De filiaal-cafés worden steeds groter, daar is de capaciteit van een kleine machine voor het optredende spoelvolume gewoonweg ontoereikend“, aldus René Stein.

„Bij de kapspoelmachines wordt het spoelgoed in de rekken gesorteerd, doorgeschoven en is het al schoon. Dat gaat zeer snel, binnen vier minuten kan het gereinigde vaatwerk al weer naar de gast“. Bestek, koffiekopjes, Latte Macciato-glazen met melkresten – alle delen verlaten de machine in een perfecte toestand. Alles loopt op rolletjes. We zijn zeer tevreden met de machines van Meiko. Dat waren zeer goede beslissingen.

“Stand-alone-verkooppunten, kassazones in supermarkten, shops op campings, en filialen met cafe´s in binnensteden – in een straal van 50 km rond Aurich tot aan de Oost-Friese Noordzeekust veroveren de Wikingerbakkerijen nieuwe gebieden. In 45 filialen – waarvan 32 met een gastronomisch karakter – worden kwalitatief hoogwaardige bakproducten verkocht.