0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Kaffee Wippler

Traditie en innovatie: M-iClean-vaatwasmachine bij Kaffee Wippler

"En omdat wij heel tevreden zijn met de machine en de ondersteuning hebben wij opnieuw gekozen voor de vaatwastechniek van MEIKO."

Traditie en innovatie: het familiebedrijf Wippler wijdt zich al 107 jaar aan het creatieve, ambachtelijke bakkers- en banketbakkerswerk. Met vijf vestigingen - inclusief de bakfabriek "Backwirtschaft" in het voormalige domein van Schloss Pillnitz - is de familie Wippler hét bakkersinstituut van Dresden geworden.

Kwaliteit en veelzijdigheid kenmerken een uitgebreid assortiment bak- en banketbakkerswaren dat de eetlust van de klanten opwekt. Uit de creatieve koker van Kathrin Wippler komen zowel beproefde recepten als nieuwe creaties. Zij heeft er duidelijk verstand van hoe traditioneel handwerk gecombineerd kan worden met de nieuwste bevindingen voor wat betreft voedingsleer en met producten die zijn gebaseerd op de nieuwste trends.

Of het nu om bakwaren, taarten, koeken of bonbons gaat: alle creaties van de firma Wippler worden zorgvuldig en met liefde bereid. Er worden uitsluitend natuurlijke, volwaardige grondstoffen zoals boter, room, verse vruchten of hoogwaardige Franse chocolade gebruikt, die zorgen voor culinaire hoogstandjes.

Het hoge niveau van ambachtelijk vakmanschap wordt ook weerspiegeld in de vele soorten bonbons, die allemaal het stempel van Kathrin Wippler dragen. De lekkernijen zijn gegoten of met de hand gemaakt in verschillende vormen. Blikvangers zijn de "Webers Freikugeln®“ (zeven fijne marsepeinbonbons met een bijzondere vulling) die gebaseerd op de opera "Der Freischütz" van Carl Maria von Weber werden ontwikkeld. De opvolger is net zo bijzonder: W.I.P.- blokjes. Deze zijn doordrenkt met een regionale kruidenlikeur en bedekt met chocolade en Gianduja en zijn een topper in Kaffee Wippler.

Glanzende resultaten - ook achter de schermen

Borden, kopjes, glazen, bestek: alle vuile vaat wordt in twee MEIKO-vaatwasmachines (M-iClean U) met geïntegreerde GiO-module hygiënisch veilig en schoon gereinigd.

"In december 2015 hebben wij de eerste vaatwasmachine van MEIKO aangeschaft," aldus Gregor Wippler. "En omdat wij heel tevreden zijn met de machine en de ondersteuning hebben wij opnieuw gekozen voor de vaatwastechniek van MEIKO. Wij hebben de beide machines op een verhoging gezet. Dat voorkomt rugklachten bij ons personeel en maakt de al eenvoudige bediening van de machines nog gemakkelijker. Beide machines zijn van vroeg tot laat aan het werk en reinigen behalve het vaatwerk uit het café ook de taartschalen van de toonbank. Het is opvallend dat de glazen die in de nieuwe machines zijn gespoeld, geen strepen meer vertonen en dat ook het andere vaatwerk beduidend schoner is dan vroeger. Dat bespaart ons veel tijd. We hoeven niet meer na te poleren en het serviesgoed is weer snel beschikbaar in het café. Het zijn moderne machines met een overzichtelijk touchscreen en de spoelgramma's worden met kleuren aangeduid. We hebben geavanceerde techniek in de spoelkeuken, maar een vaatwasmachine moet een vaatwasmachine blijven."

 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.