0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Gmeiner

De hoogste betrouwbaarheid dankzij de vaatwastechniek van MEIKO

Wie met Volker Gmeiner door zijn productielocatie loopt, ziet een ambachtsman die tegelijkertijd ondernemer is, maar die ook iets wegheeft van een kunstenaar en een tovenaar. Hij is verliefd in de materie, waardoor zijn beroepskennis uitsteekt boven die van anderen. Het ziet er piekfijn uit, er wordt gewerkt volgens de strengste hygiënische eisen. Het reinigings- en spoelpersoneel behoort tot de „eigen mensen“.

Volker Gmeiner heeft erover nagedacht, waarom hij dit belangrijke werk niet wil uitbesteden: „Wij willen er gewoon op kunnen vertrouwen en willen dat elke dag dezelfde mensen komen die weten wat ze moeten doen!“ Betrouwbaarheid speelt voor Volker Gmeiner ook bij de vaatwastechniek een grote rol. Wie exquisiete taartjes, taarten, gebakjes en lunches in gerenommeerde café's aanbiedt, accepteert geen zetmeelranden onder borden of watervlekken op glazen. Alle gelegenheden en ook de productie zijn daarom uitgerust met spoeltechnologie van MEIKO.

Een massaproductiebedrijf is wel het laatste wat Volker Gmeiner wil. Hij wil de trend naar meer smaak en kwaliteit echter ook niet als niche interpreteren: „In de afgelopen 15 jaar zijn consumenten veel mondiger geworden, waardoor zij veel meer kennis hebben en weten wat zij willen.“ Volker Gmeiner weet wat hij hier kan bieden: datgene waaraan hij zijn hart heeft verpand. Hierbij horen regionale basisproducten van de hoogte kwaliteit, traditionele recepten en veel handwerk. De innovatie blijft desondanks niet stilstaan. Het beste bewijs hiervoor is alweer een onderscheiding: volgens „Gambero Rosso“ hoort Gmeiner tot de beste chocoladevakbedrijven van Europa! Volker Gmeiner ziet deze onderscheidingen en ook de verantwoordelijkheid voor de meer dan 200 mensen als een verplichting.