0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Bakkerij Happ

Werkvereenvoudiging en tijdsbesparing dankzij de vaatwastechniek van MEIKO

Bijna elk filiaal van de traditionele bakkerij Happ is voorzien van vaatwastechniek van Meiko, met de M-iClean inbouwvaatwasautomaten of met de kapspoel- en korventransportmachines, die in gelegenheden vanaf 30 zitplaatsen en in het productiecentrum in Neuhof worden ingezet. Elke techniek is afgestemd op het betreffende spoelgoed en -volume en reinigt elke soort verontreinigd vaatwerk – van kopjes tot de apparatuur uit de bakkerij en de banketbakkerij.

„Sinds twee jaar voorzien wij de 'M-iClean'-machines altijd van extra osmosetechniek“, zegt Sven Pradel als geautoriseerde servicemonteur van Meiko (Mossbacher Bäckerei- und Elektrotechnik/Hosenfeld), deze machines verkalken niet en overtuigen door optimale spoelresultaten.

Ook het achteraf poetsen van de glazen behoort tot het verleden

... „wat ook voor het bedienend personeel een grote werkvereenvoudiging en tijdsbesparing betekent“, voegt Dipl.-Ing. Sirco Lucke (verkoopsleider Meiko Werksvertretung Rhein-Main GmbH, Hungen) hieraan toe, die klanten en de (After-Sale-)Service ondersteunt op het gebied van advisering en planning. Ook bij behoefte ter plaatse, zoals dit het geval was bij de ontwikkeling van het café met bakkerijshop in het ziekenhuis van Fulda, de grootste gastronomische eenheid van Happ.

„Samen ontwikkelen we de beste individuele oplossingen“, gaat S. Lucke verder.

Hij roemt de harmonische samenwerking met de firma Mossbacher. Ook Michael Happ, die qua techniek inzet op betrouwbaarheid en continuïteit, noemt de voordelen van deze samenwerking.
Want vaatwerk, kopjes, glazen en bestek moeten in elk Café-filiaal schoon en hygiënisch veilig zijn gereinigd. Dit verwachten klanten net zo goed als de medewerkers, die professionaliteit in elk gedeelte van een modern bedrijf vooropstellen. Met het oog hierop is gekozen voor de aanschaf van de vaatwastechniek van de Offenburgse specialist Meiko, die energiezuinige vaatwerkspoelmachines voor elke gastronomische grootte en behoefte ontwikkelt en produceert.