Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Training in een paardenstal Dealertrainingen groot succes

1 van  / 1

‘Erg prettig om in zo’n ongedwongen sfeer iets te leren over de machines van MEIKO!’ Het was één van de vele positieve reacties die we kregen op onze gratis dealertrainingen. Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei ontvingen we in totaal vijftien monteurs en dertien commerciële mensen van verschillende dealers op onze technische en commerciële trainingen.

In een groene enclave middenin het verstedelijkt gebied van de Randstad, ligt Hofstede De Paradijshoeve. Een omgebouwde boerderij met schuren en stallen waar sinds twee jaar onder andere vergaderingen, trouwfeesten, trainingen en culinaire evenementen plaatsvinden. De locatie paste perfect bij onze trainingen. Theorie, praktijk en lunch… de Hofstede bood voor ieder gedeelte een passende ruimte. Van vergaderzalen tot de ontvangsthal en van de tuin tot paardenstal.

Het regent…
Hoe onderhoud ik een MEIKO machine? En hoe los ik storingen op? De ochtenden stonden volledig in teken van techniek en onder andere deze vragen werden  beantwoord. Monteurs leerden in zowel theorie als praktijk onze machines nóg beter kennen. Het programma voor de technische training bestond voornamelijk uit het bespreken en verhelpen van storingen en het plegen van onderhoud op de .2 serie spoelmachines, de korventransportmachine type M-iQ, de M-iClean spoelmachines en de Upster K korventransportmachine. Filmpjes en PowerPoint-presentaties loodsten de monteurs door de theorie van deze machines. Daarna ‘regende’ het onderdelen omdat de machines letterlijk uit elkaar gehaald werden in het praktijkgedeelte. Na een schriftelijke ‘toets’ ontvingen alle cursisten een certificaat van de technische training.

Interactief
In de middag was het de beurt aan de commercie. Wat zijn de verschillen tussen de machines? Welke machine past bij welke branche? Accountmanagers en andere salesmensen kregen commerciële uitleg over onder andere de korventransportmachine type Upster K S- 200, de M-iClean serie, de voedsel comprimeermachine WasteStar CC en over ons paradepaardje de M-iQ. Het waren hele interactieve sessies met alle ruimte voor discussie en vragen. Na een schriftelijke vragenronde werd ook deze commerciële training afgesloten met het uitreiken van een certificaat voor iedere deelnemer.

We kijken terug op twee zeer geslaagde en leerzame trainingsdagen die wat ons betreft, maar zeker ook volgens onze cursisten, voor herhaling vatbaar zijn!

Blijf concurrentie een stap voor en kom ook naar één van onze dealertrainingen
In uw werk maakt kennis en kunde het verschil. U zult altijd een stap voor moeten blijven ten opzichte van uw concurrentie. Dit kunt u onder andere doen door het volgen van onze trainingen.

Bekijk hier de data en meld u direct aan.