Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Sendly onze Goedlachse Service Planner

1 van  / 1

Wie ben jij en wat doe je in je vrije tijd?

Mijn naam is Sendly Florencia, ik ben 30 jaar oud en van Antilliaanse afkomst. Mijn hobby's zijn drone vliegen, paintballen en zaalvoetballen.

Waar woon je en waar ben je geboren en getogen?

Op dit moment woon ik in Rotterdam, maar ik ben geboren op Curaçao. Na de scheiding van mijn ouders ben ik samen met mijn moeder naar Nederland verhuisd. Ons gezellige huisje stond in Emmeloord, daar ben ik getogen.

Wat is je functie bij MEIKO?

Ik ben vorig jaar in december gestart bij MEIKO als service planner. Wat doe ik dan? Ik plan alle inkomende service- en plaatsingsopdrachten in.

Hoe ziet je loopbaan er uit en waarom ben je bij MEIKO gaan werken?

Mij is altijd geleerd om nooit langer dan 5 jaar hetzelfde werk te doen! Maar dit gaat voor mij niet op, want plannen is echt iets wat bij mij past en wat ik nog heel veel jaren wil blijven doen. Ik weet nog niet exact hoe mijn verdere loopbaan eruit ziet, maar zelfontwikkeling vind ik het belangrijkste. Ik ben bij MEIKO komen werken vanwege de professionaliteit van de machines, ze leveren kwaliteit, wat mijn werk als planner nog leuker maakt.

Wat is de kracht van MEIKO?

Onze kracht zit in de professionaliteit van de machines en de technische kennis van de medewerkers en de organisatie. Daarnaast is de goede interne samenwerking met collega's binnen het bedrijf ook een hele sterke eigenschap van MEIKO.

Wat is voor jou de grootste uitdaging en waar ben je trots op?

Mijn grootste uitdaging is overwinnen. In alles wat ik ervaar. Vallen en opstaan hoort bij het leven, je blijft doorgaan totdat je het obstakel of de tegenslag hebt overwonnen. Ik ben trots op wie ik ben.