Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Horecava 11 t/m 14 januari 2016 | MEIKO genomineerd voor de innovatieprijs

1 van  / 1

Horecava 11 t/m 14 januari 2016  

RAI Amsterdam is wederom het decor van de Horecava. De Horecava is al 60 jaar het meest innovatieve en inspirerende evenement in de horecabranche:

• Ruim 500 deelnemende bedrijven
• 150 innovaties
• Nieuwe events: Sweet Emotions, Brood & Horeca, Het Horecava Festival, pop-up restaurant de Bierfabriek, het Aziatisch Paviljoen en nog veel meer!

MEIKO genomineerd voor de innovatieprijs
MEIKO is aanwezig op de Horecava 2016 en is tevens genomineerd voor de innovatie-prijs voor een modulair systeem voor desinfectie- en spoelsystemen met haar nieuwe UPster vaatwerkspoelmachine. De jury is met name enthousiast over de modulaire aanpak en het energiezuinige karakter. Je kunt, afhankelijk van de capaciteit die je nodig hebt, verschillende units gebruiken. Hierdoor is de machine op maat samen te stellen. De machine is duurzaam en compact. Bekijk hier alle genomineerden.

GRATIS naar de beurs
Speciaal voor onze klanten die ons willen bezoeken hebben wij gratis toegangscodes. Wilt u hier gebruik van maken? Vraag dan vandaag nog uw GRATIS registratiecode aan via sales@meiko.nl

klik voor meer informatie over de beurs hier.
 

Stemt u ook op MEIKO?

De MEIKO UPster is genomineerd voor de HORECAVA innovatie-prijs en valt onder de Categorie: Equipment & Services. Stem mee en maak kans op een Bol.com cadeaukaart van € 25,-! Klik hier.