Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

'Geraffineerde fusie van cultuur, service en gastronomie'

1 van  / 1

Oostwegel Collectie, inspirerende hotels en restaurants
De Oostwegel-collectie is gespecialiseerd in het restaureren van historische kastelen, boerderijen en kloosters en wekken deze tot leven als luxe hotel of restaurant. De Oostwegel-collectie bestaat uit drie luxueuze hotels en acht restaurants in Zuid-Limburg. Eigenaar Camille Oostwegel creëert een 'geraffineerde fusie van cultuur, service en gastronomie', aangetoond door de recente investering van € 11,1 miljoen voor de uitbreiding van Château St. Gerlach Estate. Het landgoed omvat nu een luxueus hotel met 113 hotelkamers, suites en appartementen, drie restaurants, een spa, conferentiezalen en evenementenruimtes, parken en tuinen.

St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve
Ontstaan in het jaar 1668 is de kasteelhoeve aan de ingang van het landgoed in 2017 volledig gerenoveerd en omgevormd tot een koffiehuis. Het nieuw gebouwde St. Gerlach-paviljoen is een ultramoderne vergader- en evenementenlocatie die plaats biedt aan maximaal 1.000 gasten. "Elke locatie binnen de Oostwegel Collectie heeft iets unieks. De locaties zijn zeer verschillend, maar allemaal uitzonderlijk mooi en voorzien van alle luxe en comfort", zegt Bart Kockelkoren, Hoofd Technische Dienst/Coördinator Bouw. "We willen het beste voor onze klanten en daarom hebben we voor de beste apparatuur gekozen. Het is een genot om met zulke oude gebouwen te werken, maar omdat het nationale monumenten zijn, zijn je mogelijkheden beperkt. Dit maakt het een hele uitdaging om bepaalde dingen gedaan te krijgen. "

Een verscheidenheid aan MEIKO-apparatuur is geïnstalleerd in St. Gerlach, waaronder M-iClean voorlader glazenspoelmachines met geïntegreerde GiO-module (omgekeerde osmose-waterbehandeling), DV 80.2 doorschuifmachines en een M-iQ K-S54P8-korventransportmachine met een capaciteit van 141 korven per uur of maximaal 2.538 borden per uur.

Waarom heeft Château St. Gerlach gekozen voor de vaatwasmachines van MEIKO?
"Mijn ervaring met MEIKO-apparatuur is altijd goed geweest", zegt Bart Kockelkoren. "De berichten uit de markt en van onze adviseur op het gebied van keukenapparatuur zijn ook positief over de kwaliteit van de MEIKO-producten. "De prijs en de kwaliteit van de constructie en de materialen zijn allemaal zeer goed; er valt werkelijk niets op aan te merken. MEIKO-machines worden geleverd met uitstekende service en MEIKO Nederland biedt een prettige samenwerking, hun service en kwaliteit zijn zeer professioneel.

"Technisch gezien zijn de wasresultaten wat je van een machine van hoge kwaliteit mag verwachten; de borden zijn echt schoon en droog. En de GiO omgekeerde osmose-installatie is belangrijk om een eersteklas glans op het glaswerk te krijgen. Maar het vermogen om grote hoeveelheden te verwerken is een prioriteit. De capaciteit van de MEIKO-korventansportmachine is zo groot, dat we echt moeten werken met een slim en kwalitatief goed systeem voor het laden en uitnemen van de borden."

"De MEIKO-vaatwasmachines hebben ons geholpen de behoefte aan mankracht te reduceren. We sparen op deze manier personeel uit en dat is belangrijk in deze tijd waarin het moeilijk is om bekwaam personeel te vinden. "Gezondheid, veiligheid en energieterugwinning zijn eveneens voordelen. Duurzaamheid heeft onze hoogste prioriteit. We willen het beste voor onze klanten en het milieu, dus kiezen we de beste apparatuur."

*Januari 2018: St. Gerlach Pavilion & Manor Farm werd verkozen tot 'Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2017' in Nederland, waarmee zij negen andere finalisten hebben verslagen.

Collectie Oostwegel, geïnspireerde hotels en restaurants
Hotels - Gastronomie - Meetings & Events - Spa
St. Gerlach 70
6301 JD Valkenburg a / d Geul
Nederland
Foto's: Etienne van Sloun
www.oostwegelcollection.nl