Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Dustin de bourgondische Accountmanager van MEIKO

1 van  / 1

Wie ben je en waar ben je geboren en getogen?
Mijn naam is Dustin van Daal en ik ben geboren en getogen in het bourgondische 's-Hertogenbosch. Ik woon midden in het centrum en ben dus volop omgeven door mooie horecabedrijven. Als kind was ik altijd al dol op eten en drinken. Het duurde niet lang voordat ik mijn 1e baantje in de horeca had; En ja, je raad het al, als afwasser in een spoelkeuken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met vrienden en familie. Regelmatig ben ik te vinden in diverse restaurants of pubs waar een speciaal biertje en een lekker hapje zeker niet mogen ontbreken! Om dit in balans te houden wissel ik dit dan ook af met een bezoek aan de sportschool. Naar een voetbalwedstrijd gaan, een dag naar het museum of zelf lekker koken doe ik ook regelmatig.

Wat is je functie bij MEIKO?
Ik ben accountmanager voor regio zuid Nederland. Met name Brabant, Limburg en Zeeland. Het contact met klanten vind ik zeer belangrijk. Een goed en eerlijk advies daar gaat het om. Mensen helpen en te horen krijgen dat het product voor verbetering heeft gezorgd, daar haal ik voldoening uit!

Hoe ziet je loopbaan eruit en waarom ben je bij MEIKO gaan werken
Het begon allemaal op mijn 16e bij een brasserie in 's-Hertogenbosch waar ik als afwasser werkte in de spoelkeuken. Ik stond de koks al vrij snel te helpen met het maken van desserts en koude voorgerechten. Ik heb de hotelschool gedaan en een koksopleiding afgerond. Door mijn baantjes in grillrooms en (bedrijfs)restaurants, heb ik met vele vaatwassers te maken gehad, van korventransportmachines tot glazenspoelmachines. Aanvullend ook nog een opleiding toerisme en recreatie gevolgd. Vanwege de werktijden in de horeca ben ik bij een grootkeukentechniekbedrijf gaan werken als vertegenwoordiger, uiteindelijk kwam ik bij MEIKO Nederland terecht.

Waarom MEIKO? Omdat MEIKO topproducten aanbiedt en voor iedere eetgelegenheid een oplossing in het assortiment heeft. Van Ziekenhuizen tot restaurants en cafés. Ze helpen graag iedereen!

Wat is de kracht van MEIKO?
De kracht van MEIKO is dat de machines in eigen gebruik worden gefabriceerd op ons eigen hoofdkantoor. Hier werken al jaren mensen met de juiste expertise, zodat ondernemers de perfecte passende oplossing hebben voor hun onderneming. Wat is nou mooier dan elkaar helpen naar succes?!

Zowel het voortraject als het natraject bij het aanschaffen van een spoelmachine is zeer belangrijk. We staan voor de klant klaar, het gaat uiteindelijk om de beleving van zijn/haar gast in zijn/haar eetgelegenheid. De MEIKO machines zorgen ervoor dat het proces in de spoelkeuken optimaal verloopt!

Wat is voor jou de grootste uitdaging en waar ben je trots op?
We moeten als mensen altijd eten en drinken. Dit zijn de 1e levensbehoeften. Eten verbindt mensen en daarom blijft deze branche ook altijd bestaan. Mijn grootste uitdaging is om in zoveel mogelijk verschillende eetfaciliteiten, ondernemers te helpen om hun proces in de keuken te verbeteren. Hierdoor gaat de zaak beter draaien en dat wij als MEIKO hieraan hebben bijgedragen, is natuurlijk de reden waar we het uiteindelijk allemaal voor doen!

Niets is prettiger dan een goed draaiende vaatwasmachine, die aan het einde van de dag zijn werk goed heeft gedaan.

Waar ik trots op ben is dat ik zelf jaren in de keuken heb gestaan. Ik weet wat er echt speelt en wat ze nodig hebben. Dat ik nu ondernemers hierin mag adviseren met een topproduct en hiermee een helpende hand mag aanbieden is natuurlijk hartstikke mooi!