0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Coronavirus - maatregelen en bereikbaarheid MEIKO

, categorie Bedrijf
1 van  / 1

Het coronavirus breidt zich dagelijks verder uit, ook in Nederland. Om de gezondheid van onze medewerkers, partners en klanten te kunnen beschermen, hebben wij onze organisatie aangepast. Hierbij houden wij ons strikt aan de maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Leveringen machines
MEIKO Nederland stelt alles in het werk om leveringszekerheid te kunnen garanderen. Onze prioriteit gaat hierbij uit naar de zorgsector om te waarborgen dat machines in deze hectische tijd zo min mogelijk uitval hebben. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk capaciteitsproblemen? Laat het ons weten en wij proberen te helpen door tijdelijk machines beschikbaar te stellen. 

Denk er ook aan dat de machines pas goed functioneren als zij uitgerust zijn met de juiste chemie. Zorg dat u voldoende voorraad heeft, zodat u niet zonder komt te zitten.

Servicedienst
Onze servicedienst blijft zoveel als mogelijk operationeel. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om bij het melden van storingen duidelijk aan te geven waar onze monteur zich moet melden, welke protocollen gelden op locatie en welke voorzorgsmaatregelen beschikbaar zijn.

Wij zullen onze uiterste best doen u bij te staan. Namens alle medewerkers van MEIKO Nederland wensen wij u veel sterkte in deze uitdagende tijden.

Heeft u vragen, neem contact op met uw accountmanager of bel 088 10 50 00. Mailen kan uiteraard ook via verkoop@meiko.nl of service@meiko.nl.

Online conferentie 22 en 23 juni 2021

Hoe een slimme planning zorgt voor hygiëne in vuile spoelruimtes en spoelkeukens, en andere onderwerpen voor de ziekenhuizen en verpleeghuizen van de toekomst.

Naar het programma

MEIKO Care Convention