0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: Maarten, de reizende sales support engineer

  1 van  / 1

  Maarten Wiltenburg is geboren in Nieuwegein, opgegroeid in Dordrecht en sinds drie jaar woonachtig in Rotterdam. Sinds juni 2019 werkt hij op de afdeling Sales Support van MEIKO Nederland. Tijd voor een nadere kennismaking.

  Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  Reizen! Geweldig om mijzelf in een totaal nieuwe wereld te storten. Maar ook het idee dat ik over een aantal maanden mijn reis ga maken is heerlijk.

  Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?
  Als je me ’s nachts vraagt of ik een ritje wil maken in je snelle auto of motor zeg ik daar geen nee tegen!

  Waarom ben je bij MEIKO gaan werken?
  Werken als Sales Support Engineer is divers en sluit goed aan bij mijn achtergrond en niveau. Maar de doorslag was dat het meteen goed klikte met mijn manager, ik had (en heb) er gewoon een goed gevoel over.

  Wat doe je bij MEIKO en wat vind je het leukste aan je werk?
  Ik ben verantwoordelijk voor de gehele procesketen, vanaf de offerte tot aan de plaatsing van een machine. Het leukste vind ik de grotere projecten waarbij maatwerk moet worden geleverd en Autocad tekeningen worden gemaakt. Bij zo’n project kan ik als sales support engineer ideeën aandragen en uitwerken, dat is erg leuk!

  Waar ben je het meest trots op?
  Een kleine voorlader vaatwasmachine die ik na een lang telefoongesprek heb verkocht aan de klant. De klant was mij erg dankbaar voor de snelle actie!  

  Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  Momenteel vind ik Israël het meest indrukwekkende land dat ik heb bezocht. Maar ik hoop nog vele reizen te mogen maken. Zuid Amerika lijkt mij ook geweldig!

  Wie doet bij jou thuis de afwas?
  Mijn afwasmachine, al doet die er wel twee uurtjes over..