0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: Leen van Dijk, onze voetballiefhebber uit Amsterdam

  1 van  / 1

  Leen van Dijk heeft ruim 25 jaar ervaring in de grootkeuken- en vaatwastechniek. Sinds 1 januari 2020 werkt Leen als accountmanager bij MEIKO Nederland en is hij verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten in Noord Oost Nederland. Tijd voor een nadere kennismaking.

  Vertel kort iets over jezelf
  Ik ben geboren in Amsterdam, vlakbij het toenmalige Ajax stadion in de Meer. Sinds mijn jeugd heb ik gevoetbald en ik ben nog steeds liefhebber van dit spelletje. Wij wonen inmiddels ruim 20 jaar in Lage Vuursche, midden in de bossen. Samen met mijn vrouw en tweeling van inmiddels ook al weer 22 hebben wij het hier goed naar onze zin.

  Ik ben een mensenmens, maak graag contacten en ik vind een beetje humor in het leven erg belangrijk. 

  Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in. Wandelen, fietsen, terrasje pakken. Lekker even mijn hoofd leegmaken. 

  Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?
  Voor een heerlijk etentje bij Sama Sebo in Amsterdam

  Wat vind je het leukste aan je werk?
  Een van de leukste dingen vind ik het contact met onze verschillende dealers. Ik ben een mensenmens en ik vind het heel fijn om onze dealers te adviseren en te ondersteunen. Daarnaast is elke dag anders en heb ik heel fijne collega’s die zeer vakkundig zijn en mij daar waar nodig ondersteunen.

  Kort nadat je in dienst trad brak de coronacrisis uit. Hoe was dat voor jou?
  Heel lastig, maar dat geldt voor iedereen. Ik ben positief ingesteld en heb er altijd in geloofd dat wij ons als MEIKO door deze lastige tijd heen zouden slaan. Zeker ook dankzij onze trouwe dealers.

  Waar ben je het meest trots op?
  Het meest trots ben ik op mijn zoons. Ze komen van ver, ze zijn geboren met 30 weken, maar daar is niks van te merken. Het zijn enorme doorzetters en ze zijn heel sociaal.

  Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  Amerika is mijn favoriete land. Ik ben er enkele keren geweest. Het is een zeer veelzijdig land, echt top. Maar heerlijk naar een zonnige bestemming dichterbij of een stedentrip vind ik ook geweldig.

  Wie doet bij jou thuis de afwas?
  Bosch. Lekker betrouwbaar en Duitse degelijkheid hè!