0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: John, onze specialist in reiniging en desinfectie

  1 van  / 1

  Wie ben je en wat doe je in je vrije tijd?
  Geboren en getogen Eindhovenaar, maar sinds 2001 woon ik met mijn vrouw, dochter (21) en zoon (19) in Helmond. Het Eindhovense blijft erin zitten als een echte PSV fan, uiteraard voor het voetbal, maar zeker niet op de laatste plaats voor de gezelligheid met mijn vrienden. Naast het voetbal kijken doe ik zelf graag tennissen en fitness en als er dan soms nog wat tijd over is dan wil ik ook nog wel eens graag een hengeltje uitgooien en lekker gaan vissen. 

  Wat is je functie bij MEIKO?
  Mijn functie bij MEIKO is Salesmanager Health. Ik adviseer de klanten in de zorgcentra en ziekenhuizen op het gebied van reiniging en desinfectie en hoop op deze manier een langdurige relatie op te bouwen.

  Hoe ziet je loopbaan eruit en waarom ben je bij MEIKO gaan werken? 
  Als manager van een centrale sterilisatieafdeling ben ik 12 jaar werkzaam geweest in een ziekenhuis, daarna ben ik als validatietechnicus gaan werken in de pharmaceutische industrie. Deze kennis en ervaring kon ik heel goed combineren in de functie als accountmanager en later als salesmanager bij de firma Belimed, fabrikant en leverancier van reinigings-desinfectiemachines en sterilisatoren. Hier heb ik 15 jaar met veel plezier gewerkt en toen kwam MEIKO op mijn pad. Met name de uitstraling van het bedrijf, maar zeker ook de warme cultuur hebben mij overgehaald om nog een nieuwe stap te zetten.

  Wat is de kracht van MEIKO? 
  Dat advisering ook gezien wordt als een belangrijke taak naar onze klanten toe. Het is heerlijk om in een leuk, enthousiast en gedreven team te mogen werken, dit is ook tevens de kracht van MEIKO.

  Wat is voor jou de grootste uitdaging en waar ben je trots op? 
  De uitdaging voor mij is om de klanten op een juiste manier te kunnen adviseren, zodat na oplevering van een project alle betrokkenen met trots terugkijken op het gehele proces.