0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Cocktails & Clean solutions op Horecava 2019

1 van  / 1

Van 7 t/m 10 januari 2019 kunt u zich weer laten inspireren tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Dé vakbeurs voor en door professionals, met de laatste trends en ontwikkelingen, workshops en demo’s. Met meer dan 66.000 bezoekers en zo'n 100.000 m² beursvloer is de Horecava de grootste horecabeurs van Nederland. 

Als specialist in vaatwas-, reinigings- en desinfectietechniek is MEIKO uiteraard weer aanwezig. Wilt u weten wat professioneel vaatwassen voor uw horecaonderneming kan betekenen? Kom dan zeker bij ons langs. Wij vertellen u hoeveel tijd en geld u kunt besparen, en welke machine het beste bij uw business past. We laten u live zien hoe snel vuil glas- en servieswerk weer schoon en hygiënisch wordt met onze machines, zonder te poleren. Zoekt u een efficiënte oplossing voor het verwerken van voedselresten? Ook daar kunnen wij u bij helpen. En we hebben een aantal spetterende beursacties, waarmee professioneel vaatwassen wel héél aantrekkelijk wordt.

We ontvangen u graag met een heerlijke cocktail. Houdt u niet van cocktails? We hebben nog veel meer te bieden, dus kom zeker langs. Tot ziens op stand 306 in hal 2!

Online conferentie 22 en 23 juni 2021

Hoe een slimme planning zorgt voor hygiëne in vuile spoelruimtes en spoelkeukens, en andere onderwerpen voor de ziekenhuizen en verpleeghuizen van de toekomst.

Naar het programma

MEIKO Care Convention