Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Wees zachtaardig maar grondig

MEIKO technologie houdt altijd rekening met de menselijke gezondheid, het milieu en de vaat maar maakt tegelijk korte metten met vuil en restjes.

Schone oplossingen vragen continu om innovaties. Daarbij zijn het vaak juist de kleine dingen die je nauwelijks waarneemt die een systeem nieuwe kracht geven. Een goed voorbeeld hiervan zijn MEIKO's nieuwe was- en spoelarmen. Ze zijn zo robuust dat ze na duizenden omwentelingen nog zo goed als nieuw en dynamisch zijn als de eerste dag.

MEIKO's verfijnde filtratiesysteem AktivPlus speelt een doorslaggevende rol bij het minimaliseren van de bedrijfskosten voor MEIKO's draaiende machines. Om het beste spoelresultaat te garanderen maakt AktivPlus korte metten met zeepsop: het waswater wordt meerdere malen gefilterd terwijl het vuil er actief en betrouwbaar uit verwijderd wordt dankzij de fijne filtratie die tijdens de  cyclische terugspoeling plaatsvindt.        Een additioneel zuigscherm met een geïntegreerd vuilverzamelmechanisme beschermt de circulatiepomp, terwijl een 'tandenstokerval' eenzelfde functie vervult voor de afvoerpomp.

 Loog fijn filtersysteem - AktivPlus
AktivPlus

MEIKO's kostenbesparende filtersysteem

Een rustige start voor de waspompen zorgt ervoor dat de druk goed wordt afgestemd op delicate vaat zoals glazen.

Onze machines kunnen in stilte wassen dankzij hun dubbelwandige ontwerp. Ze zijn ook thermisch geïsoleerd, wat overbodige warmtevorming in de spoelkeuken voorkomt.

Minimaal waterverbruik en een effectieve manier van omspringen met energie, dragen samen bij aan een extreem economisch vaatwasproces en uitstekende milieuprestaties.      MEIKO vaatwastechnologie is toonaangevend als het gaat om het minimaliseren van grondstoffenverbruik.     In de afgelopen 30 jaar heeft MEIKO technologie het waterverbruik met maar liefst 70% teruggedrongen en het energieverbruik met maar liefst 30%.

De eerste innovatie achter de drieledige M-iQ filter maakt deel uit van MEIKO's nieuwe generatie M-iQ vaatwasmachines. Het bestaat uit een uniek gepatenteerd actief filtersysteem voor elk deel van de machine. Gefilterde etensresten worden op actieve wijze uit de wascyclus gefilterd, verzameld en dan onder druk verwijderd.
Op deze manier wordt het waswater continu gereinigd, zonder dat er nieuw water nodig is.
Het resultaat: uitmuntende prestaties waarbij minder vaatwasmiddel en water nodig zijn - terwijl natuurlijk alle hygiënestandaarden en voorschriften worden nageleefd.

 Filtersysteem M-iQ
Revolutionair filtersysteem

Elke was zone is uitgerust met een M-iQ filter.