Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Laat geen sporen achter

MEIKO technologie produceert sporenvrije, glanzende resultaten - poleren is niet nodig!

MEIKO's GiO MODULE technologie biedt alle voordelen van omgekeerde osmose om het spoelproces te optimaliseren. Glanzende resultaten worden gegarandeerd wanneer men gebruik maakt van puur gedemineraliseerd spoelwater van de hoogte klasse. De module heeft geen regeneratietijd nodig; hij staat continu ter beschikking om het omgekeerde osmoseproces uit te voeren, zonder extra kosten of moeite door het verwisselen en opslaan van cartridges.     De ingebouwde GiO MODULE heeft een flexibel, modulair design, een compacte 'footprint', praktische allround capaciteiten in elke wasruimte en lage bedrijfskosten. De investering verdient zich aanzienlijk sneller terug dan demineralisatieapparaten, en in veel gevallen zelfs sneller dan waterverzachtingssystemen.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

De optionele GiO TECH module verwijdert vrijwel alle mineralen uit het water, inclusief bacteriën en virussen. Er wordt voorzien in het zuiverste water voor de naspoeling, een kritische fase in de vaatwascyclus, waarbij glanzende en hygiënische resultaten worden gegarandeerd voor alle vaat: van bestek tot glazen, van  borden tot potten en pannen.     De voordelen van de GiO-TECH worden direct dankzij het simpele, ruimtebesparende ontwerp alsmede installatie al vanaf de planningsfase zichtbaar. Ook scoort hij dankzij het ruimtebesparende ontwerp en de simpele installatie voor alle vaatwassystemen hoog op het vlak van klanttevredenheid en onderhoud.  Consumenten zijn verheugd over hoe snel een investering in een GiO TECH zich terugverdient - en natuurlijk over zijn briljante resultaten die een fantastische totaalbeleving creëren. Tenslotte biedt GiO-TECH alles overtreffende voordelen op het gebied van milieu en hygiëne door middel van doordacht gebruik te maken van grondstoffen en door te focussen op reinheid van de bovenste plank - alles geheel in overeenstemming met onze slogan: MEIKO - The Clean Solution

M-iQ GiO-TECH
In overeenstemming met onze slogan: MEIKO - The Clean Solution

Geïntegreerde omgekeerde osmose voor M-iQ