Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Altijd aan de veilige kant

MEIKO technologie voldoet aan elke standaard en garandeert maximale hygiëne - de juiste watertemperatuur, geen ongedierte, een schoon proces.

CC-Touch is een intuïtief was-controlesysteem dat zich kenmerkt door een hoogwaardige en extreem robuuste glazen display. Zijn gladde, eenvoudig te reinigen oppervlakte, maximaliseert de hygiëne en zijn gebruiksvriendelijke interface garandeert een 100% betrouwbare bediening - met name omdat steeds alleen de functies die in de betreffende situatie daadwerkelijk kunnen worden ingezet ook worden getoond. CC-touch maakt het verschillende gebruikersgroepen - bijvoorbeeld met management van de keuken, het vaatwasteam en de technici - mogelijk om informatie op te slaan en grote hoeveelheden data uit te lezen. In lijn met de hygiënestandaarden zoals DIN 10510 duurt het volledig updaten van het handelingslogboek slechts enkele seconden. CC-Touch maakt het voor geautoriseerd personeel makkelijk om in de controleprocessen in te grijpen zodat zij het proces systematisch kunnen optimaliseren.  De hoge resolutie van het royale TFT kleurendisplay zorgt ervoor dat instructiedocumenten zoals bedieningsinstructies, lijsten met vervangingsonderdelen en contactgegevens direct op de CC-Touch kunnen worden getoond.

 CC Touch bedieningsinstructie
CC-Touch - Aanwijzingen voor een betrouwbare bediening

Duidelijke aanwijzingen voor een betrouwbare bediening

De CC-Insight voorziet in een intelligente softwareoplossing die relevante data, functies en bedieningsprocedures laat opslaan in het geheugen van het apparaat zelf, inclusief de bedieningslogs die zijn vereist voor standaarden zoals DIN 10510. Vervolgens kunnen deze data worden overgezet  naar een PC en getoond worden als functiespecifieke grafieken en geanimeerde weergave van machineprocessen. De software maakt het voor gebruikers ook mogelijk om na te gaan welke programmastap de machine net uitvoert.   CC-Insight maakt het voor gebruikers mogelijk om besturingslogs te updaten door handmatig data toe te voegen over reinigingsprocedures, waterwisselingen, reparaties en vervanging van wasmiddel- of glans spoelmiddel containers. Het maakt het voor gebruikers ook mogelijk om hun machines aan een netwerk te koppelen, om meerdere onderdelen met elkaar te verbinden en machines in verbinding te zetten met een controlecentrum of keuken- of faciliteitsmanagementsysteem. Data kan worden getransporteerd via een seriële interface  (RS 232/422), LAN/W-LAN, GSM/GPRS of LAN en GSM/GPRS. GSM kan worden gebruikt voor SMS- en emailberichten. CC-Insight heeft een updatefunctie die comfortabele toegang biedt tot software upgrades en -updates.

 CC Insight - besturingsuitbreiding
De slimme controlemodule voor data-overdracht

De slimme controlemodule voor data-overdracht naar de computer en visualisatie von de data

Door gebruik te maken van Bluetooth, communiceert de CC-log met het controlesysteem van de machine om alle relevante data met betrekking tot het systeem en de hygiëne binnen enkele seconden op te slaan. Het  DIN 10510-gecertificeerde software pakket vraagt de data en logs  draadloos van de machine op. Waar u ook een analyse of diagnostisch proces wilt uitvoeren, u heeft de zekerheid dat alle data beschikbaar zijn. Met CC-Log kunt u de betreffende log uit het geheugen lezen en automatisch naar een PC versturen, logs op een PC archiveren en data per e-mail uitwisselen. CC-Log heeft een updatefunctie die eenvoudige toegang verschaft tot software upgrades en -updates.

 Besturingsuitbreiding CC Log
De controlemodule voor het schrijven van logboeken en dataverzending

De controlemodule voor het schrijven van logboeken en dataverzending

 gebruiksvriendelijke besturingstechniek MIKE
MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit

MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit

MIKE is een bekroonde communicatietechnologie die compatibel is met alle MEIKO producten. Deze innovatieve, component-specifieke controletechnologie die modulair kan worden geïntegreerd biedt maximale functionaliteit, is bijzonder gebruiksvriendelijk en maakt het uitvoeren van gedetailleerde servicediagnoses kinderspel.

 gebruiksvriendelijke besturingstechniek MIKE
MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit

MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit

MEIKO's geavanceerde doseertechnologie biedt pure en simpele betrouwbaarheid. Dit houdt in dat er geen slijtbare delen meer zijn, dat de aanzuiging betrouwbaar en volledig automatisch geschiedt (bijv. na het vervangen van de vaatwasmiddelcontainer), visuele en elektronische functiemogelijkheden en zelfs aanzuigende mogelijkheden tot aan een hoogte van 0,6 m. Lage hoeveelheden vaatwasmiddel worden automatisch gesignaleerd, zonder dat er aparte sensors in de opslagcontainers hoeven te worden geïnstalleerd.

MEIKO's GiO MODULE technologie biedt alle voordelen van omgekeerde osmose om het spoelproces te optimaliseren. Glanzende resultaten worden gegarandeerd wanneer men gebruik maakt van puur gedemineraliseerd spoelwater van de hoogte klasse. De module heeft geen regeneratietijd nodig; hij staat continu ter beschikking om het omgekeerde osmoseproces uit te voeren, zonder extra kosten of moeite door het verwisselen en opslaan van cartridges.     De ingebouwde GiO MODULE heeft een flexibel, modulair design, een compacte 'footprint', praktische allround capaciteiten in elke wasruimte en lage bedrijfskosten. De investering verdient zich aanzienlijk sneller terug dan demineralisatieapparaten, en in veel gevallen zelfs sneller dan waterverzachtingssystemen.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

MEIKO's energie- en waterbesparingssysteem (EWS) garandeert glanzende reinigingsresultaten terwijl het de benodigde hoeveelheid water aanzienlijk terugdringt. Efficiënte wascycli in combinatie met effectief spoelen en actieve vuilverwijdering minimaliseren de totale kosten van water, stroom en chemicaliën.

 EWS laag water- en energieverbruik
Top hygiëne met minimaal waterverbruik

Top hygiëne met minimaal waterverbruik

De optionele GiO TECH module verwijdert vrijwel alle mineralen uit het water, inclusief bacteriën en virussen. Er wordt voorzien in het zuiverste water voor de naspoeling, een kritische fase in de vaatwascyclus, waarbij glanzende en hygiënische resultaten worden gegarandeerd voor alle vaat: van bestek tot glazen, van  borden tot potten en pannen.     De voordelen van de GiO-TECH worden direct dankzij het simpele, ruimtebesparende ontwerp alsmede installatie al vanaf de planningsfase zichtbaar. Ook scoort hij dankzij het ruimtebesparende ontwerp en de simpele installatie voor alle vaatwassystemen hoog op het vlak van klanttevredenheid en onderhoud.  Consumenten zijn verheugd over hoe snel een investering in een GiO TECH zich terugverdient - en natuurlijk over zijn briljante resultaten die een fantastische totaalbeleving creëren. Tenslotte biedt GiO-TECH alles overtreffende voordelen op het gebied van milieu en hygiëne door middel van doordacht gebruik te maken van grondstoffen en door te focussen op reinheid van de bovenste plank - alles geheel in overeenstemming met onze slogan: MEIKO - The Clean Solution

M-iQ GiO-TECH
In overeenstemming met onze slogan: MEIKO - The Clean Solution

Geïntegreerde omgekeerde osmose voor M-iQ

Punt2 AirConcept - MEIKO's innovatieve manier van luchtmanagement - regenereert de hitte uit de opgewarmde lucht om de luchtkwaliteit van de hoogste klasse te genereren. Het wordt niet ongecontroleerd de ruimte in gelaten, maar gerecycled om thermische energie op te wekken.     Schadelijke emissies worden op deze manier teruggedrongen en  het klimaat in de ruimte wordt verbeterd, wat de spoelkeuken tot een prettigere werkruimte maakt. Hete afgewerkte lucht wordt in het watercircuit teruggebracht, wat het elektriciteitsverbruik van de machines met 13% terugbrengt en substantiële energie- en kostenbesparingen met zich meebrengt.

punt2 AirConcept M-iQ
AirConcept

Warmteterugwinning om de luchtkwaliteit te verbeteren en efficient met de energie om te gaan