Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Leven bij de fontein

Een bubbelende fontein van creativiteit en vrije ideeën - een plek waar mensen van verschillende culturen samenkomen om invulling te geven aan de visie, de wereld schoner en hygiënischer te maken. Dat is MEIKO.

Het plaatje van de fontein brengt het merk MEIKO tot leven en maakt het tastbaar voor ons. Dit is onze wereld. Het is een pleidooi voor vitaliteit en humaniteit, creativiteit en milieubewustzijn - waarden die onlosmakelijk met ons bedrijf zijn verbonden.   

De wereld rond de fontein geeft het merk MEIKO een onderscheidend profiel, dat voor iedereen en overal herkenbaar is. In onze communicatie, onze vacatureteksten, op onze fairtrade stands en in onze presentaties en op het internet. Bovenal heeft dit profiel een menselijk gezicht. Natuurlijk fabriceren we complexe technische producten; deze worden echter gemaakt door mensen, bestuurd door mensen en ze dienen mensen.        

Leven aan de Fontein - ons handelsmerk voor schone oplossingen wereldwijd. Welkom in de wereld van ontmoetingen en eerlijke relaties met mensen, het milieu en technologie.