0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

En de winnaar is… MEIKO

Wij slaan onszelf niet graag op de borst maar zijn wel blij met de complimenten van anderen en de vele prijzen die wij in de wacht hebben gesleept, zoals de onderscheiding voor meest milieuvriendelijke apparaat in de "emissiereductie, -behandeling en afvalscheiding' categorie. Deze viel onze M-iQ ten deel in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Een geweldige motivatie voor ons en onze medewerkers om door te gaan met ons creatieve werk.

Zilver voor ergonomie tijdens de Catering Star 2018

De Catering Star wordt door de lezers van het tijdschrift Catering Inside toegekend en bekroont onder andere de meest succesvolle innovaties in de keukentechniek voor de gebieden catering, collectieve maaltijdbereiding en gastronomie. De nieuwe doorschuiver M-iClean HXL scoorde opnieuw punten met ergonomie: MEIKO ontvangt de zilveren prijs.

Vlinderspoelparadijs
ErgonomieComfort-pakket

Door de automatische korfherkenning is zelfs het aantikken niet meer nodig. Schuif de korf er aan de zijkant in en de machine doet de rest. De geavanceerde droogtafel zorgt voor perfectie tot het einde: geen drogen, geen poleren.

Küche Award 2018 in zilver

M-iClean H

Het vaktijdschrift „Küche“, bekend als het officiële orgaan van het „Verband der Köche Deutschlands e.V.“ (VKD), kent jaarlijks zijn award toe. Honderden nieuwe producten van de convenience- en techniekmarkt werden beoordeeld door de lezers van Küche in een enquête en werden onderscheiden met de Küche Award in goud, zilver en brons.

SCI Equipment Award

Goud voor M-iClean H - ergonomie

De FCSI en de UBM SES – wereldwijd de grootste organisatoren van B2B-events – reiken de SCI Equipment Award uit op de FHA in Singapore. Bij de beslissing van de vakjury gelden drie criteria: duurzaamheid, kostenbesparing en innovatiekracht.

Best of Market 2018

Plaats 1: duurzaamheid en technologie

De redactie van de vaktijdschriften first class, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit en Schulverpflegung verlenen deze gerenommeerde prijs in 23 categorieën in de sectoren Food & Beverage en Techniek & Uitrusting.

Het Groene Lint in de categorie "Energie" 2018

M-iClean HXL

Deze prijs wordt toegekend door de Huss-media (vaktijdschriften gastronomie & hotelwezen en GV-kompakt) voor duurzaamheid in de out-of-home-market. De prijs wordt sinds 2012 om de twee jaar toegekend in zes categorieën.

Superpartner van de vakhandel 2018

Het vakverband van de vakontwerpers onderscheidt in negen categorieën de leveranciers van uitrustingen voor gastronomie en collectieve maaltijdbereiding. De prijs wordt uitgereikt naar aanleiding van de beurs "Intergastra".

Safety made in Germany (SMG)

voor TopClean M

Met „Safety“ wordt bedoeld de beveiliging die niet door de politie plaatsvindt, en in Duitsland aan de strengste richtlijnen ter wereld voldoet. Het keurmerk ´Safety made in Germany´ (SMG) wordt alleen aan producten gegeven die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Duitse Safety-branche – zoals aan de TopClean M van MEIKO.

*geregistreerd handelsmerk vfdb, Duitsland.

Kitchen Innovations Award 2017

(VS)

Deze prijs looft belangrijke innovaties en technologieën voor de out-of-home-market. Hij wordt toegekend door de „National Restaurant Association“ naar aanleiding van de jaarlijks plaatsvindende beurs.

MTP Award

In Polen kan MEIKO zich verheugen over de prestigeprijs ´MTP Gold Medal´. MTP verleent de prijs als een van de meest toonaangevende beursorganisatoren in Duitsland en beloonde MEIKO voor de nieuwe doorschuiver M-iClean H. De professionele vakjury werd overtuigd door de innovatiekracht van de nieuwe automatische kap en de betrouwbaarheid ervan.

Smart Label Award

voor het ergonomische concept

In samenwerking met POLI.design eert de internationale horecavakbeurs HOST producten en servicediensten die opvallen vanwege hun functionaliteit en innovatiekracht. De ervaren vakjury bestaande uit professoren van het Polytechnisch Instituut Milaan en experts uit de industrie beloonden MEIKO met de Smart Label Award voor het ergonomieconcept van de M-iClean H.

CEDA Supplier Award 2017

De ´CEDA Supplier Award´ wordt uitgereikt door de CEDA-vereniging (Catering Equipment Suppliers Association). MEIKO is Silver Partner van de vereniging van keukeninrichters en heeft een onderscheiding gekregen voor „uitstekende klantenservice“. De prijs wordt uitsluitend door de leden van de vereniging toegekend, op basis van de kwaliteit van de service.

Commercial Kitchen Innovation Challenge Awards

Gold voor UPster K

In Birmingham nemen bedrijven uit de sector professionele keukentechniek het tijdens de „Innovation Challenge“ van de vakbeurs ´Commercial Kitchen´ tegen elkaar op. Hier moeten ze live kunnen overtuigen en aan een geselecteerde vakjury alle voordelen van de machine presenteren. MEIKO won goud met de korftransport-vaatwasmachine UPster K.

ABZ-merkenonderzoek: Meiko is "Merk van het jaar 2017"

De Allgemeine BäckerZeitung (ABZ) heeft MEIKO in het kader van haar merkenonderzoek tot "Merk van het jaar 2017" verkozen in de categorie spoelmachines voor de retail. Met MEIKO zijn bakkers goed toegerust als het gaat om hygiënische uitdagingen. De dynamische bakkersbranche en de toekomstgerichte leider in technologie - ze zijn voor elkaar gemaakt.

Ergonomie scoort: KEUKENAWARD voor MEIKO

De keukenchefs en keukenmanagers belonen MEIKO met de bronzen KEUKENAWARD voor de nieuwe doorschuiver M-iClean H, waarmee MEIKO ergonomische werkplekken creëert. De grote deskundigheid van de lezers onderstreept het belang van dit onderwerp – in het kader van de werkplekbeoordeling een groot pluspunt bij het zoeken naar personeel.

Ook aan de top als hotelleverancier – MEIKO wint de Top hotel Star Award

De Internorga is niet alleen het jaarlijkse hoogtepunt voor de food en hospitality branche – hier vindt ook de prijsuitreiking plaats van de begeerde Top hotel Star Award. Hiermee worden hoteltoeleveranciers beloond voor buitengewone innovaties. In 2017 was MEIKO opnieuw de winnaar: goud voor de GreenEye-Technology® van M-iQ op het gebied van efficiency.

GreenEye-Technology® M-iQ
GreenEye-Technology®

M-iQ GreenEye-Technology® – die Zukunft des Spülens.

Goud voor ergonomie tijdens de Catering Star 2017

De Catering Star wordt door de lezers van het tijdschrift Catering Inside toegekend en bekroont onder andere de meest succesvolle innovaties in de keukentechniek voor de gebieden catering, collectieve maaltijdbereiding en gastronomie. De nieuwe doorschuiver M-iClean H scoorde opnieuw punten met ergonomie: MEIKO ontvangt de gouden prijs.

Vlinderspoelparadijs
ErgonomieComfort-pakket

Door de automatische korfherkenning is zelfs het aantikken niet meer nodig. Schuif de korf er aan de zijkant in en de machine doet de rest. De geavanceerde droogtafel zorgt voor perfectie tot het einde: geen drogen, geen poleren.

Zilveren Catering Star Award 2016

Technologie: WasteStar CC

Deze prijs wordt toegekend door LPV-Verlag (tijdschrift Catering Inside). Voor de prijs komen de meest succesvolle innovaties van diensten en technische producten voor catering, collectieve maaltijdbereiding en gastronomie in aanmerking.

Met de zilveren Catering Star 2016 ziet Meiko, de specialist in vaatwastechniek uit Offenburg, een van haar innovaties bekroond: de WasteStar CC, een verzamelsysteem voor de hygiënisch onschadelijke verwijdering van voedselresten, overtuigde meer dan 300 cateringmanagers en lezers van het vaktijdschrift "Catering inside".

Top Hotel STAR AWARD 2016 in goud

Technologie: WasteStar CC

De TOP HOTEL STAR AWARD plaatst diensten van toeleveranciers aan de hotelbranche voor het voetlicht. Bedrijven kunnen met hun producten meedingen in diverse categorieën. Een vakjury nomineert in elke categorie drie bedrijven. Van deze drie wordt de winnaar bepaald via een enquête onder lezers.

Top Hotel STAR AWARD 2016 in zilver

Flexibiliteit: UPster K

De TOP HOTEL STAR AWARD plaatst diensten van toeleveranciers aan de hotelbranche voor het voetlicht. Bedrijven kunnen met hun producten meedingen in diverse categorieën. Een vakjury nomineert in elke categorie drie bedrijven. Van deze drie wordt de winnaar bepaald via een enquête onder lezers.

Toekomstprijs van de Beurs Hamburg

„Trendsetter product – Techniek en uitrusting“
Wastestar CC

Het Groene Lint in de categorie "Water" 2016

GreenEye-Technology®

Deze prijs wordt toegekend door de Huss-media (vaktijdschriften gastronomie & hotelwezen en GV-kompakt) voor duurzaamheid in de out-of-home-market. De prijs wordt sinds 2012 om de twee jaar toegekend in zes categorieën.

Superpartner van de vakhandel 2016

Het vakverband van de vakontwerpers onderscheidt in negen categorieën de leveranciers van uitrustingen voor gastronomie en collectieve maaltijdbereiding. De prijs wordt uitgereikt naar aanleiding van de beurs "Intergastra".

HOPITECH AWARD 2015

WasteStar CC

De keukenchefs van ziekenhuizen in Frankrijk kennen op hun congres de Hopitech Award toe. De prijs wordt uitgereikt voor producten, die met hun duurzame ontwikkeling bijdragen aan de bescherming van het milieu.

Desi-Award van het architectuurmagazine "Hotel & Technik"

Plaats Techniek voor de bedrijfskeuken: M-iClean

De H&D-Award (ook Desi-Award genoemd) is een onderscheiding voor hoge product- en designkwaliteit, toegekend door het architectuurmagazine "Hotel & Technik". Criteria voor de toekenning van de award zijn innovatieniveau, formele kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit, zelfverklarend vermogen en milieuvriendelijkheid.

Top Hotel STAR AWARD 2015 in goud

Innovatie: GreenEye-Technology®

De TOP HOTEL STAR AWARD plaatst diensten van toeleveranciers aan de hotelbranche voor het voetlicht. Bedrijven kunnen met hun producten meedingen in diverse categorieën. Een vakjury nomineert in elke categorie drie bedrijven. Van deze drie wordt de winnaar bepaald via een enquête onder lezers.

Top Hotel STAR AWARD 2015 in zilver

Non-food: M-iClean

De TOP HOTEL STAR AWARD plaatst diensten van toeleveranciers aan de hotelbranche voor het voetlicht. Bedrijven kunnen met hun producten meedingen in diverse categorieën. Een vakjury nomineert in elke categorie drie bedrijven. Van deze drie wordt de winnaar bepaald via een enquête onder lezers.

Best of Market 2015

Plaats 1: vaatwastechniek

De redactie van de vaktijdschriften first class, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit en Schulverpflegung verlenen deze gerenommeerde prijs in 23 categorieën in de sectoren Food & Beverage en Techniek & Uitrusting.

Küche Award 2015 in zilver

M-iClean

Het vaktijdschrift „Küche“, bekend als het officiële orgaan van het „Verband der Köche Deutschlands e.V.“ (VKD), kent jaarlijks zijn award toe. Honderden nieuwe producten van de convenience- en techniekmarkt werden beoordeeld door de lezers van Küche in een enquête en werden onderscheiden met de Küche Award in goud, zilver en brons.

Mercury Award 2014

„Systemen & Processen“: voor de M-iQ GreenEye-Technology®

De Mercury Award wordt jaarlijks toegekend door de Sial Group, een internationaal toonaangevend netwerk van B2B-beurzen voor de voedingsmiddelenindustrie, in zeven categorieën. Het is een gerenommeerde onderscheiding van de airline catering branche.

Catering Star 2014 Award in zilver

Vaatwastechniek en hygiëne: M-iQ GreenEye-Technology®

Deze prijs wordt toegekend door LPV-Verlag (tijdschrift Catering Inside). Voor de prijs worden de succesvolste nieuwe introducties van diensten en techniekproducten voor catering, collectieve maaltijdbereiding en gastronomie vastgesteld.

Top Hotel STAR AWARD 2014 in goud

Design: M-iClean

De TOP HOTEL STAR AWARD plaatst diensten van toeleveranciers aan de hotelbranche voor het voetlicht. Bedrijven kunnen met hun producten meedingen in diverse categorieën. Een vakjury nomineert in elke categorie drie bedrijven. Van deze drie wordt de winnaar bepaald via een enquête onder lezers.

Ondersteuning DeutschlandStipendium aan de Hochschule Offenburg

Mercury Award 2013

M-iQ Technologie

De Mercury Award wordt jaarlijks toegekend door de Sial Group, een internationaal toonaangevend netwerk van B2B-beurzen voor de voedingsmiddelenindustrie, in zeven categorieën. Het is een gerenommeerde onderscheiding van de airline catering branche.

Best of Gastro

Beurs Gastro 2012 (Helsinki)

Top hotel STAR AWARD 2012 in goud

Top hotel, het hotelvaktijdschrift met de meeste abonnees van Duitsland, bekroonde de beste producten voor het hotelwezen in verschillende categorieën. De prijsuitreiking vond plaats op 11 maart 2012 tijdens de Hamburgse vakbeurs Internorga.

HET GROENE LINT

Prijs voor duurzaamheid in de out-of-home-market

1e plaats – categorie: water
Zuinig gebruik en behoedzame omgang met water.

Deze prijs wordt toegekend door de Huss-media (vaktijdschriften gastronomie & hotelwezen en GV-kompakt) voor duurzaamheid in de out-of-home-market. De prijs wordt sinds 2012 om de twee jaar toegekend in zes categorieën.

Innovatiewinnaar 2011

Beurs horecatel (België)

Kitchen Innovations Award 2011

(VS)

Deze prijs looft belangrijke innovaties en technologieën voor de out-of-home-market. Hij wordt toegekend door de „National Restaurant Association“ naar aanleiding van de jaarlijks plaatsvindende beurs.

Küche Award 2011

1e plaats

Het vaktijdschrift „Küche“, bekend als het officiële orgaan van het „Verband der Köche Deutschlands e.V.“ (VKD), kent jaarlijks zijn award toe. Honderden nieuwe producten van de convenience- en techniekmarkt werden beoordeeld door de lezers van Küche in een enquête en werden onderscheiden met de Küche Award in goud, zilver en brons.

Prijs voor milieutechniek 2011

voor uitstekende en innovatieve producten in milieutechniek

Het ministerie van Milieu, Klimaat en Energiebeheer van Baden-Württemberg kent sinds 2009 de milieutechniekprijs toe. Deze wordt om de twee jaar uitgereikt voor uitstekende en innovatieve producten in de milieutechniek. Onderscheiden worden producten die een belangrijke bijdrage leveren aan het efficiënt gebruik van hulpbronnen en bescherming van het milieu en kort voor de marktintroductie staan of niet langer dan twee jaar op de markt zijn. Meedoen mogen ondernemingen met hun zetel of een filiaal in Baden-Württemberg.

Catering Star

Plaats 1 Categorie vaatwastechniek

Deze prijs wordt toegekend door LPV-Verlag (tijdschrift Catering Inside). Voor de prijs worden de succesvolste nieuwe introducties van diensten en techniekproducten voor catering, collectieve maaltijdbereiding en gastronomie vastgesteld.

Dr.-Georg-Triebe-Innovatieprijs 2010

Goud Categorie Productinnovatie

De Dr.-Georg-Triebe-prijs looft in de verzorging buitenshuis opvallende prestaties, die voor de gastronomie of voor bedrijven in de collectieve maaltijdbereiding duurzaam het succes zekeren en voor de branche een richtinggevend karakter hebben. Deze prijs wordt om de vijf jaar toegekend door de organisatie van vakontwerpers

HGV-Praxis Topinnovatie 2010

Winnaar innovatie in de categorie hygiëne

Star Award 2010

Zilver Categorie Innovatie

De TOP HOTEL STAR AWARD plaatst diensten van toeleveranciers aan de hotelbranche voor het voetlicht. Bedrijven kunnen met hun producten meedingen in diverse categorieën. Een vakjury nomineert in elke categorie drie bedrijven. Van deze drie wordt de winnaar bepaald via een enquête onder lezers.