0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Whitepaper De inrichting van de spoelkeuken

Stap voor stap naar een optimaal resultaat

Watergolf

Wie professioneel in de Food-service werkt, wil ook dat zijn keuken professioneel wordt ingericht. Het maakt niet uit of het om een nieuwe keuken of spoelkeuken gaat of om een bestaande keuken die wordt gemoderniseerd. Alles wat u moet weten over de inrichting van een spoelkeuken vindt u in dit whitepaper. Compact geschreven, in begrijpelijke taal, op minder dan 12 pagina's. Ideaal voor hotelmanagers en restauranthouders.

Inhoud:

  • Inrichting door experts
  • Ergonomie
  • Efficiëntie
  • Ventilatie en ontluchting
  • Voedselrestenverwerking

Door experts ontworpen en ingericht

Overduidelijk - u bent expert als het gaat om de bereiding van maaltijden of het managen van uw bedrijf. Maar hoe zit het met thema's als hygiëne, ergonomie, veiligheid tijdens het werk of besparingsmogelijkheden?

Wat weet u over apparaten voor professionele keukens en spoelkeukens en hun prestaties, kwaliteit en onderhoudskosten? En hoe vertrouwd bent u met de actuele wettelijke voorschriften waar u zich aan moet houden? Niet erg veel? Dan is het absoluut de juiste beslissing om de inrichting door een specialist te laten uitvoeren. Want experts verzorgen het ontwerp en de inrichting speciaal voor bepaalde branches.

Vlinderspoelparadijs
ErgonomieComfort-pakket

Door de automatische korfherkenning is zelfs het aantikken niet meer nodig. Schuif de korf er aan de zijkant in en de machine doet de rest. De geavanceerde droogtafel zorgt voor perfectie tot het einde: geen drogen, geen poleren.

Eenvoudige oplossingen voor complexe problemen

Er bestaat geen algemeen geldige oplossing voor keukens of spoelkeukens in het bedrijfsleven. Met talrijke factoren moet rekening worden gehouden. Een paar daarvan zijn:

  • Type foodservice (zelfbediening, bediening, buffet)
  • De grootte van het etablissement (aantal zitplaatsen)
  • Omzet per gast (couverts per uur)
  • Beschikbare ruimte
  • Etcetera

Een uitgebreide lijst met alle criteria vindt u in het whitepaper. En met de hulp van een expert komt u stap voor stap bij de naar uw behoeften ingerichte (spoel)keuken.

Download nu het whitepaper!

Ergonomie: meer efficiëntie, minder uitvaltijden

Wanneer men bedenkt dat jaarlijks miljoenen dagen met ziekteverzuim te wijten zijn aan rugklachten, dan wordt al snel duidelijk dat de factor ergonomie een bijdrage kan leveren aan het succes van een onderneming. Wie in een restaurant of bedrijfskeuken werkt, weet hoe belangrijk ergonomische werkomstandigheden en handelingen zijn om het beste uit de beschikbare tijd en plaats te kunnen halen. Hoe kunnen een slimme keukeninrichting en de nieuwste technieken de werkomstandigheden verbeteren en uw onderneming succesvoller maken? Hoe ziet een perfect ingerichte professionele keuken eruit? In dit whitepaper wordt dat door een expert zeer helder en duidelijk beschreven.

Whitepaper downloaden

Vlinderspoelparadijs
ErgonomieComfort-pakket

Door de automatische korfherkenning is zelfs het aantikken niet meer nodig. Schuif de korf er aan de zijkant in en de machine doet de rest. De geavanceerde droogtafel zorgt voor perfectie tot het einde: geen drogen, geen poleren.