Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Inflight catering

Snel de couverts wijzigen.

Een goede planning is het halve werk, maar nog belangrijker is de hoogste mate van flexibiliteit. Op luchthavens wordt het belang hiervan elke dag weer duidelijk. Fijn dat de MEIKO-vaatwasmachines daar perfect op ingesteld zijn.

Meer informatie...

Onbegrensd vliegen, maar de kosten beperken.

Aan boord telt elke gram, op de grond elke druppel water en reinigingsmiddel en natuurlijk een gering energieverbruik: professionele spoelmachines van MEIKO zijn toonaangevend op het gebied van zuinigheid. Dit zorgt ervoor dat de kosten niet noemenswaardig zijn.

 

Onvoorspelbaarheid is zowel bij catering als op luchthavens onderdeel van elke dag.

Bemanningen wisselen, personeel roteert, service verandert – MEIKO-vaatwasmachines bewaren de rust. Techniek die eenvoudig en overzichtelijk te bedienen is. Het maakt niet uit welke ploeg aan de beurt is. Ook op het gebied van service en garantie zeer betrouwbaar.

Meer informatie...

Schone oplossingen voor inflight catering
Awards en prijzen
Perfect afgestemd op de processen en inflight catering: MEIKO-spoeltechniek

Wachttijden op de grond zijn de duurste tijden voor de luchtvaartmaatschappijen. Dus worden de processen versneld op de luchthavens van deze wereld. Ook de spoeltechniek moet dit bijbenen. Looptijden van 20 uur per dag zijn dus geen probleem – MEIKO-spoeltechniek staat voor de hoogste bedrijfszekerheid en voor machines die enorm lange levensduur hebben. Belastingen door energie-, water- en bedrijfskosten blijven bescheiden, want dankzij warmteterugwinning en Duits ingenieurschap is MEIKO toonaangevend op het gebied van zeer lage verbruikskosten. Dat geldt evenzeer voor de hygiëne, want wij handhaven de strengste normen.

Offerte aanvragen

Mercury Award 2014
Service en contact
Ik will graag

Brandschoon vaatwerk – zonder compromissen.

Boven de wolken gelden dezelfde regels als op de grond: het moet schoon en hygiënisch zijn. MEIKO spoelt met volle kracht. Ontdek onze
professionele vaatwasmachines.

Meer informatie...