Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Afzonderlijk zijn we niet meer dan rivieren. Samen zijn we een oceaan.

NAFES

Het doel van NAFES is om gespecialiseerde leveranciers samen te brengen en de reputatie van de sector te versterken door ethisch verantwoord zaken te doen.

NAFES stimuleert vooruitgang, onderwijs en samenwerking met regelgevende instanties. Het biedt erkenning voor individuele bijdragen van bedrijven en individuen aan de ontwikkeling van de Australische foodservice-sector.

www.nafes.com.au


FCSI

Foodservice Consultants Society International (FCSI) is een internationale vereniging van professionele planners en consultants in de horeca-, catering- en toerismesectoren en verwante branches. Ruim 1300 leden uit meer dan 40 verschillende landen, verdeeld over vijf continenten, maken regelmatig gebruik van dit platform om hun ervaringen te delen en om professionele oplossingen te bieden voor uitdagingen in de praktijk. Vol trots ondersteunt MEIKO de FCSI als sponsorend lid. Voor ons is de FCSI een belangrijke brancheorganisatie, die als vereniging duidelijke kernwaarden bevordert.

www.fcsi.org


Culinaria Network

De grootste uitdagingen kunnen we niet alleen het hoofd bieden. Het is onze missie om de wereld schoner en hygiënischer te maken, en hiervoor zoeken we doelgericht competente partners met wie we kunnen samenwerken. Met onze partners MKN en Hupfer in het Culinaria Network zetten we ons bijvoorbeeld in voor meer kwaliteit, diversiteit en hygiëne in hedendaagse commerciële keukens. Dit netwerk heeft bewust gekozen voor de apparatuur van MEIKO.

www.netzwerkculinaria.de


GHEG

De Duitse Healthcare Export Group (GHE) bestaat uit snelgroeiende bedrijven uit de sector voor medische apparatuur: Duitse bedrijven die de beste technologie produceren voor hygiëneoplossingen overal ter wereld. MEIKO speelt een actieve rol in deze groep, die fungeert als platform voor regelmatige uitwisseling van ervaringen in de exportindustrie. Hierdoor kan MEIKO schone, hygiënische diensten leveren aan nog meer mensen.

www.gheg.de